Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zlodej sa v reštaurácii prehrabával v bundách zákazníkov, vzal 700 eur
Zdielať na

Zlodej sa v reštaurácii prehrabával v bundách zákazníkov, vzal 700 eur

BANSKÁ BYSTRICA / Zlodej na pravé poludnie vtrhol do reštaurácie v Banskej Bystrici a prehľadával kabáty zákazníkov. Takmer nepozorovane v priebehu niekoľkých minút ukradol 700 eur. Nasnímala ho bezpečnostná kamera.

"S nikým nekomunikoval, chodil si po vnútri úplne nenápadný, zohratý profík," opisuje majiteľ bistra Peter Kulhány. S telefónom pri uchu si vo vnútri vytipoval zákazníkov aj vešiaky plné kabátov. Bez toho, aby vzbudil akékoľvek podozrenie, sa mu podarilo v podniku plnom ľudí prehľadať ich bundy.

"Prišiel s mobilom pri uchu,  vyzeralo akoby hľadal kde si ide sadnúť, zložil bundu, dal na vešiak na kabát zákazníka a prehľadal vrecká," hovorí Kulhány.

Vzal si 700 eur

Postupoval pomaly a systematicky. S peňaženkou, v ktorej našiel 700 eur neušiel. Peniaze si skryl do vrecka na nohaviciach a prázdnu peňaženku vrátil späť do zákazníkovho kabáta.

Zákazník si všimol až pri platení za obed, že zostal bez peňazí. Zlodej odišiel aj so 700 eurami vo vrecku. Nepočítal s tým, že ho zachytia kamery na stene podniku.

Ak zlodeja poznáte, kontaktuje políciu na čísle 158:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy