Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Anna s tromi deťmi boli obeťami týrania, nadácia TV JOJ im splnila priania
Zdielať na

Anna s tromi deťmi boli obeťami týrania, nadácia TV JOJ im splnila priania

BUDKOVCE / Vďaka štedrým darcom a Nadácii televízie JOJ má ďalšia rodina radosť z vianočných darov. Tentokrát v Budkovciach v okrese Michalovce. Mama Anna a jej tri deti už v živote zažili aj fyzické týranie. Dcérky si na Vianoce želali veľa darčekov, ale vedeli, že o nich môžu iba snívať.

Rodina žije v podnájme v skromných podmienkach. Bývajú v prerobenej garáži. Trom dievčatám sa splnili všetky vianočné želania. Na Štedrý deň si pod stromčekom nenašli nič.

Kočiar s bábikou

Viktória, Patrícia a Ema si našli hračky, elektroniku a ďalšie veci dodatočne pod stromčekom. "Viktorka chcela už minulý rok kočík s bábikou, nemohla som jej ho kúpiť," hovorí mama Anna.

Tento rok sa jej želanie splnilo. Dievčatá svoje nadšenie z darčekov prejavovali viac vo svojom vnútri ako navonok. Pre nich je dôležitejšie, že majú strechu nad hlavou a že sú spolu.

Detský domov

"Báli sa, že pôjdu do detského domova," hovorí mama Anna. Prvýkrát v živote dostali vlastné oblečenie. A prvýkrát bolo úplne nové. "Stále mali darované šaty," hovorí mama.

Pozrite si reportáž Petra Saba, ktorý priniesol rodine dary:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy