Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Staršieho muža napadli dva psy. Záchranári mu nedokázali pomôcť
Zdielať na

Staršieho muža napadli dva psy. Záchranári mu nedokázali pomôcť

PEZINOK / V Pezinku v areáli jednej z firiem našli telo staršieho muža dotrhané od psov. Na miesto okamžite prišli záchranári aj policajti.

Bezvládne telo muža našiel v areáli firmy ležať na zemi podľa informácií televízie JOJ vrátnik. Na mieste mŕtvemu mužovi nedokázali pomôcť už ani záchranári. "Posádka na mieste už mohla skonštatovať už len smrť," informuje hovorca OS ZZS Boris Chmel.

Výsledky z pitvy

Nebohý Vojtech chodil do areálu pravidelne, aj keď tam nepracoval. Vo firme mal byť zamestnaný niekto z jeho príbuzných. "Obhliadajúci lekár sa na mieste nevedel vyjadriť k presným príčinám smrti pravdepodobne 73-ročného muža a nariadil vykonanie pitvy," povedal hovorca policajného zboru Martin Szeiff.

Prvotné informácie hovorili o tom, že 73-ročného Vojtecha napadol pes, ktorý areál stráži. Na mieste sa štábu podarilo zistiť, že všetko mohlo byť úplne inak. Muž mal podľa zdroja televízie JOJ zomrieť bez cudzieho zavinenia, pravdepodobne dostal infarkt a spadol na zem. Dvaja psy jeho telo pokúsali zrejme až po smrti.

"Poverený príslušník policajného zboru začal vykonaním neodkladných a neopakovateľných úkonov trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodáva Szeiff. Presné príčiny smrti muža budú zrejmé až po pitve.

Na mieste bol redaktor David Mimra:

Súvisiace články