Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Fico zrušil program. Pre chrípku, ktorá sa vrátila
Zdielať na

Fico zrušil program. Pre chrípku, ktorá sa vrátila

BRATISLAVA / Premiér Robert Fico sa za posledné dni objavoval na verejnosti i v médiách pomerne často. Od pondelka ho ale veľmi vidieť nebolo. A dnes dokonca nebol ani na rokovaní vlády. A ani na bezpečnostnej rade, kde jeho prítomnosť ešte chvíľu pred jej začiatkom avizovali tlačové agentúry.

premiér Robert Fico mal síce zaparkované auto v areáli úradu vlády, na rokovanie Bezpečnostnej rady aj vlády neprišiel. Rokovanie viedol Robert Kaliňák.

Návrat chrípky

"Predseda vlády je v poriadku, ale neviedol rokovanie vlády. Čiastočne sa mu vrátila chrípka," uviedla hovorkyňa vlády Beatrice Szabóová.

Premiér tento mesiac nezrušil svoj program po prvýkrát. Chrípka ho skolila aj 6. marca. Napriek tomu premiér následne na to, v pondelok 9. marca, ohlásil prevzatie Gabčíkova. Aj keď nebol v poriadku.

Môže uškodiť

Podľa odborníkov sa nevypláca chorobu poriadne nevyležať. Môže totiž uškodiť oveľa viac ako pár dní v posteli. "Môže postihnúť srdcový sval, obličky, kĺbne aj vnútorné orgány," varuje praktický lekár valér Husarovič.

Fico už vo štvrtok plánuje cestu do Bruselu a podľa hovorkyne Szaboóvej práve z tohto dôvodu neprišiel na rokovanie vlády ani Bezpečnostnej rady.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy