Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Top 5 filmov pre váš valentínsky večer! Ktorý je ten váš?
Zdielať na

Top 5 filmov pre váš valentínsky večer! Ktorý je ten váš?

Zdroj: Milka

Filmy sú o láske, o lúčení alebo o kombinácií oboch. Vyznanie lásky je vyvrcholením mnohých klasických snímkov a tieto scény spravidla nenechajú chladného ani toho najväčšieho cynika. Inšpirujte sa tými najromantickejšími filmami, ktorými si môžete spríjemniť valentínsky večer! <!-- (c) 2000-2015 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: Mondelez - I Love Milka Valentin, placement: /joj/noviny pr CAMP.START-CAMP.END, creative: pr --> <i id="_gde_isndwl_shhhnikrca" style="display: none !important; visibility: hidden !important"></i> <script type="text/javascript"> (_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdesk', 'bD47MJ.wlJm2K8AFbB_7MYawjzMRs9sWdzcv2HJOFn7.L7', 'vgqqjlqmwf', 'cuxwxbidvsubwdijknjszybvwinr'], ['viewable', 'gdesk', 'bD47MJ.wlJm2K8AFbB_7MYawjzMRs9sWdzcv2HJOFn7.L7', 'shhhnikrca', '_gde_isndwl_shhhnikrca']); </script> <script type="text/javascript" src="//gdesk.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js"> </script>

Pretty Woman

Kto by nemiloval modernú popolušku Juliu Roberts v úlohe ľahkej ženy Vivienne, ktorá si získa srdce multimilionára Richarda Gerea (Edwarda). Film, u ktorého plačú naše matky, babky,  dcéry, kamarátky aj šéfky. Smutnú katarziu z odlúčenia tohto božského páru strieda dojatie zo scény, kedy Edward ide s kyticou ruží vo svojej bielej limuzíne za Viv, aby jej povedal, že už nikdy nechce byť bez nej...

Viac o filme TU.

Bláznivá, hlúpa láska

Predstavte si roztomilú Emmu Stone a sexy Ryana Goslinga ako spolu tvoria zamilovaný pár!  V tomto filme  Emma Ryana provokuje: „A aký je tvoj ďalší krok? Máš doma dievča, čo urobíš ďalej?,“ on pokojne odpovie: „Viem tú vec z Hriešneho tanca!“ Prestrih, do polovice tela vyzlečený Ryan, Emma sa rozbehne, skočí, a na svete je perfektná zdvíhačka, nasleduje vášnivý bozk a začiatok jedného z najkrajších filmových románov je na svete.  A čo naviac? Celý film je okorenený situáciami k popukaniu, ktoré ocení i nejeden muž!

Viac o filme TU.

Hriešny tanec

„Bejby nebude sedieť v kúte!“ je kultová hláška z rovnako kultového filmu, ktorý prekypuje vášňou a tancom! Frances (Jennifer Grey) očakáva ďalšie nudné leto s rodičmi v dovolenkovom rezorte, ale jej život sa obráti naruby, keď sa zamiluje do pohľadného učiteľa tanca Johnnyho (Patrick Swayze). Nechajte sa s miláčikom pohojdať na vlnách zmyselnej rumby!

Viac o filme TU.

Milka

Zápisník jednej lásky

Ona je dáma so spôsobmi, on je obyčajný chlapec pracujúci rukami. Snáď práve preto si tak padli do noty. V Zápisníku jednej lásky sa prenesieme do minulosti, kde Allie (Rachel McAdams) a Noah (Ryan Gosling) boli ešte mladí ľudia, ktorí spolu strávili prekrásne leto, než ich zhoda náhod nadlho oddelila. Ako to celé dopadne, vám neprezradíme. Na jedno ale vezmite jed- romantika by sa v tomto filme dala krájať!

Viac o filme TU.

Na svätého Valentína

Hviezdami nabitý snímok režiséra Pretty Woman, Na svätého Valentína, vás nenechá chladnými!  Okrem iných to v ňom  iskrí napríklad aj medzi Jessicou Alba a Ashtonom Kutcherom. Vychutnajte si nespočet milostných príbehov v jednom filme. Ženy obzvlášť ocenia charizmatického Bradleyho Coopera, muži sa môžu pokochať pohľadom na veselú Taylor Swift či šarmantnú Jessicu Biel. Na svoje si skrátka príde každý!

Viac o filme TU.

Možností, ako stráviť pekný romantický večer a vyjadriť svoju lásku je mnoho, a nemusia to byť práve obrovské vyznania lásky z filmového plátna. Milka tohto roku pripravila aplikáciu, vďaka ktorej si môžete lásku vyjadriť po svojom, aj keď nie ste práve Bradley Cooper alebo Julia Roberts.

Viac na www.povedztoposvojom.sk

Najčítanejšie správy