Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slovenský Hornbach slávi 10. výročie, odmenení môžete byť aj vy: našim zákazníkom rozdáme 3 000 eur
Zdielať na

Slovenský Hornbach slávi 10. výročie, odmenení môžete byť aj vy: našim zákazníkom rozdáme 3 000 eur

Zdroj: Hornbach

BRATISLAVA / Uplynulo už desať rokov, odkedy spoločnosť Hornbach vstúpila na slovenský trh so svojimi veľkoformátovými DYI predajňami doplnenými o sortiment záhrady. V súčasnej dobe môžu domáci majstri, ale aj profesionálni stavbári, hľadať inšpiráciu a získavať sortiment pre svoje projekty v troch predajniach. V Bratislave môžete nakupovať v dvoch marketoch. Nájdete ich v Devínskej Novej Vsi a na Galvaniho ulici. Tretia predajňa je v Košiciach na Moldavskej ceste.

V každej z predajní môže desať z vás už 25. októbra vyhrať poukážku na nákup v Hornbachu v hodnote 100 eur a navyše si užiť zábavný celodenný program. Už od rána je pre vás pripravených veľa atrakcií, ku ktorým patrí welcome drink, veľká narodeninová torta, workshopy, v rámci ktorých si budete môcť napríklad vyrobiť vlastnú vtáčiu búdku, či súťaže.

Vaše deti ocenia napríklad facepainting, karikaturistu alebo skákací hrad. Celý program bude zakončený veľkolepým ohňostrojom. V priebehu popoludnia sa môžete tešiť aj na hviezdne hudobné vystúpenie. V predajniach v Bratislave sa predstaví speváčka Kristína a Miro Šmajda, v Košiciach zaspieva Martin Harich.

Hornbach

Tým však oslavy rozhodne nekončia. Každú novembrovú sobotu budú pre zákazníkov Hornbachu pripravené súťaže o najrôznejšie produkty, ktoré spoločnosť Hornbach ponúka. Ide napríklad o stojacu LED lampu, elektrickú pílu alebo značkový AKU skrutkovač. A aj tie môžete získať zdarma. Viac informácií nájdete na internetových stránkach www.hornbach.sk.

Čo je však najdôležitejšie, stále platia ponuky trvalo najnižších cien, odborné poradenstvo ku každému projektu, ktorý chcete zvládnuť a vynikajúci servis na všetkých troch predajniach Hornbach.

Najčítanejšie správy