Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako mág Houdini. Muž (22) ušiel z väzenia cez mreže
Zdielať na

Ako mág Houdini. Muž (22) ušiel z väzenia cez mreže

NITRA / 22 ročnému mladíkovi, ktorého zadržali policajti pre krádeže sa podaril husársky kúsok. Mužom zákona ušiel cez okno na toalete. Stalo sa to na obvodnom oddelení v Nitre. Okno, cez ktoré sa mu podarilo uniknúť, je pritom zabezpečené mrežami. Tento mladík, si ale slobodu dlho neužil.

Mužovi sa podarilo utiecť z policajnej budovy. Konkrétne cez okno na toalete. Dvadsaťdvaročného Romana zadržali policajti ešte vo štvrtok, na rováši má množstvo krádeží a v piatok večer ho vypočúvali. Muž vraj tvrdil, že má črevné problémy a potrebuje ísť na veľkú potrebu.

Roztrhnutá sieťka

"Policajt muža odviedol na toaletu a strážil pri dverách," povedala hovorkyňa policajného zboru Renáta Čuháková. V tej chvíli bolo ešte všetko v poriadku, o čosi neskôr tvrdil, že to zas na neho prišlo. Požiadal policajtov, aby ho znova odviedli na záchod. Zopakoval sa rovnaký scenár, policajt sa postavil ku dverám a na muža čakal.

"Policajt  po pár minútach zistil, že muž z toalety ušiel," pokračuje Čuháková. Na okne bola roztrhnutá sieťka, ale mreže boli nepoškodené. Ako sa cez ne Roman dokázal prepchať, zostáva záhadou. Priestor medzi mrežami má iba 13,5 centimetra.

Viacerí policajti prehľadávali okolie. Aj v celom meste boli hliadky na každom kroku. Podozrivému mužovi sa však útek neoplatil, už zakrátko ho policajti dolapili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy