Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Postavte si súkromnú pláž doma na balkóne
Zdielať na

Postavte si súkromnú pláž doma na balkóne

Zdroj: noviny.sk

Chcete si užiť pohodový oddych na jemnom piesku? Máme pre vás recept na prima balkónovú pláž. <!-- (c) 2000-2014 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: Mondelez - Jacobs Gold Crema, placement: /joj/noviny pr CAMP.START-CAMP.END, creative: pr --> <script language="javascript1.2" type="text/javascript"> //<![CDATA[ _gde_tdggivdtap = new Image(1,1); _gde_tdggivdtap.src='http://gdesk.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=ByBFLar49UsBwDljaWoLNLPpfXW_qK_LpVRtS3yF1mL.U7/fastid=kvowxuodnqckgzagypfqeoqmwcmx/stparam=tdggivdtap'; if (typeof(_gde_inscreen_dwell) == 'undefined') _gde_inscreen_dwell={}; _gde_inscreen_dwell['_gde_isndwl_qenmlsnhjo']='http://gdesk.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=ByBFLar49UsBwDljaWoLNLPpfXW_qK_LpVRtS3yF1mL.U7/stparam=qenmlsnhjo'; document.write('<i style="display: none !important; visibility: hidden !important" id="_gde_isndwl_qenmlsnhjo"><\/i>'); document.write('<scr'+'ipt language="javascript1.2" type="text/javascript" src="http://gdesk.hit.gemius.pl/gdeinscreen.js"><\/scr'+'ipt>'); //]]> </script>

1. Zmerajte si plochu svojho balkóna.
2. V hobby markete kúpte dva plechové kýble.
3. Vypočítajte, koľko kýbľov piesku bude treba.
4. Potrebujete takú vrstvu, do ktorej pôjde zapichnúť slnečník.
5. V noci tajne prenoste na balkón piesok z detských pieskovísk v okolí.
6. Alebo si zájdite autom do pieskovne.
7. Piesok na balkóne rovnomerne rozhrňte.
8. Zapichnite si slnečník do balkónové pláže.
9. Vyzlečte sa do plaviek, rozložte lehátka a namažte sa opaľovacím krémom. 10. Opaľujte sa a užívajte si chvíle pohody.

Príde vám to komplikované? Nám tiež. :) Pohodu si môžete vytvoriť oveľa ľahšie. Zabudnite na nosenie piesku a urobte si šálku novej kávy Jacobs Crema Gold s výnimočne jemnou chuťou a bohatou penou.

A ako novú kávu získate? Odpovedzte na anketové otázku a nechajte nám na seba kontakt TU. Výhercom sa ozveme.

Najčítanejšie správy