Jasno
15°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ďalší pokus o upálenie. Mladá žena sa svojmu expriateľovi ubránila
Zdielať na

Ďalší pokus o upálenie. Mladá žena sa svojmu expriateľovi ubránila

LEVICE / V Leviciach sa pokúsil tridsaťosemročný bývalý policajt podpáliť o 5 rokov mladšiu expartnerku. Ženu polial benzínom a ohrozoval ju so zapaľovačom. Vystrašenej žene sa však podarilo ubrániť.

Muž prišiel do predajne nábytku za svojou expriateľkou popoludní, v tom čase tu bola sama. Na majiteľku obchodu zaútočil bývalý priateľ v kancelári. Kopol do dverí  a mal kričať, že chce peniaze. V rukách držal benzín do zapaľovačov.   

Slzotvorný plyn

"Prišiel sem, oblial ma tu benzínom a chcel ma podpáliť," opisuje napadnutá žena. Žena bola celá od benzínu a jej expartner pritvrdil, vyhrážal sa, že ju podpáli. Muž na ženu vytiahol aj slzotvorný plyn, tá je po útoku stále v šoku.

Pred partnerom, ktorý bol vraj pod vplyvom alkoholu, sa žena ubránila a zavolala políciu. Nechápe, prečo prišiel od nej pýtať peniaze. "Žiadne nevybavené účty, ja som mala svoj obchod a on mi tu pomáhal ako priateľ, keď sme spolu žili," tvrdí.

Ubližoval jej

Muža, policajti zadržali a skončil v cele, po vytriezvení ho budú môcť vypočuť. S útočníkom žena žila 14 rokov. Podľa jej slov sa s ním rozišla preto, že jej ubližoval. "Posledné dva roky ma bil, napádal ma, týral, zatvoril ma v byte a rozbil mi hlavu," vymenováva žena.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy