Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Štefan (†55), ktorý sa zapálil, zomrel
Zdielať na
Krimi

Štefan (†55), ktorý sa zapálil, zomrel

VYSOKÁ PRI MORAVE / Päťdesiatpäťročný Štefan, ktorý sa v nedeľu na dvore svojho rodinného domu podpálil, v pondelok ráno svojim zraneniam podľahol. Štefan mal podľa našich informácií popálených až 99 percent tela. Jeho šance na prežitie boli od začiatku minimálne.

Tragédia sa stala v záhrade za rodinným domom. Štefan sa mal najprv vyhrážať podpálením svojej 41 ročnej manželke no napokon sa oblial benzínom a podpálil sa.

Pomoc psychológa

Muža uhasili privolaní policajti, ktorí prišli na miesto ako prví. S rozsiahlymi popáleninami ho záchranári transportovali vrtuľníkom do nemocnice. Jeho stav bol od začiatku veľmi vážny.

Štefan bol ihneď prijatý na popáleninové oddelenie, no odtiaľ ho previezli na ÁRO. Jeho stav bol kritický a lekári robili čo mohli, aby ho zachránili. Jeho 41 ročná manželka a taktiež dve deti potrebovali odbornú pomoc psychológia.

Manželské problémy

Muž ležal v bratislavskej ružinovskej nemocnici v umelom spánku a bol napojený na prístroje. V pondelok ráno mu však zlyhali životne dôležité orgány a Štefan zomrel. Za tragédiou, ktorá sa na Záhorí vo Vysokej pri Morave odohrala, mali byť vraj manželské problémy.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy