Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Vydržte to, odkazuje Kiskovi exprezident Schuster
Zdielať na

Vydržte to, odkazuje Kiskovi exprezident Schuster

BRATISLAVA / A máme to za sebou. A vlastne aj pred sebou. Slovensko má v poradí štvrtú hlavu štátu. Výmena prezidenta a celá veľká slávnosť prebehla hladko - tentoraz bez mávania z balkóna, ale aj bez protestov pred prezidentským palácom. Šancu stretnúť prezidenta v centre Bratislavy osobne využili stovky ľudí. A nielen oni.

Pred budovou Slovenskej Filharmónie poprial novému prezidentovi všetko dobré ten bývalý. Rudolf Schuster. "Želám mu samé úspechy, zdravie. No najmä, aby sa mu podarilo naplniť to, čo povedal v prejave. Poéziu máme za sebou, teraz príde tá próza - každodenný život," povedal Schuster.

Nebol v politike

"Myslím si, že má jednu veľkú výhodu, že nebol v politike. Na druhej strane je to nevýhoda, lebo ako bude s tými mazanými predsedami politických strán rokovať? Ale to všetko príde s každodenným životom," dodala bývalá hlava štátu.

Kiska vlastnil firmy na splátkový predaj. V stave, keď už nemusel vôbec zarábať a mohol začať míňať, využil svoj podnikateľský talent a začal sa naplno venovať charite. Prečítajte si životopis Andreja Kisku TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy