Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hľadáte na leto niečo nové a osviežujúce?
Zdielať na

Hľadáte na leto niečo nové a osviežujúce?

Zdroj: Jacobs

BRATISLAVA / Počasie sa deň čo deň strieda ako na hojdačke a vy vyzeráte dni, kedy sa slnko vyhupne vysoko nad kopec a jeho lúče vás pošteklia na nose. A práve na takéto dni existuje zaručený recept, ako sa povzbudiť a osviežiť zároveň. Ste napnutí? Tak si predstavte... <script language="javascript1.2" type="text/javascript"> //<![CDATA[ _gde_snhsgvesus = new Image(1,1); _gde_snhsgvesus.src='http://gdesk.hit.gemius.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/redot.gif?id=..FAq7S389iSnN44xFLb1.U5LZqdwZrapVMON7AXXLD.o7/fastid=kfycjfghnmgdmkmqgdbvtdcqscjj/stparam=snhsgvesus'; if (typeof(_gde_inscreen_dwell) == 'undefined') _gde_inscreen_dwell={}; _gde_inscreen_dwell['_gde_isndwl_pooiksogor']='http://gdesk.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.gif?id=..FAq7S389iSnN44xFLb1.U5LZqdwZrapVMON7AXXLD.o7/stparam=pooiksogor'; document.write('<i style="display: none !important; visibility: hidden !important" id="_gde_isndwl_pooiksogor"><\/i>'); document.write('<scr'+'ipt language="javascript1.2" type="text/javascript" src="http://gdesk.hit.gemius.pl/gdeinscreen.js"><\/scr'+'ipt>'); //]]> </script>

Otvoreným oknom k vám prúdia závany rozpáleného vzduchu, ktorý sa chveje na parapete a nedopraje vám chvíľu pokoja, aby ste sa mohli sústrediť alebo si odpočinúť. A vy si márne predstavujete, čo si dať, aby ste sa začali cítiť dobre, a čo by vás zbavilo pocitu tepla.

Máte chuť na kávu, ale v žiadnom prípade nechcete piť čokoľvek teplé. A pritom je tu riešenie, ktoré je zábavné, nestojí nič navyše a osvieži vás tak dokonale, že si budete priať, aby neznesiteľné horúčavy ešte chvíľu vydržali.

jacobs

Celkom určite ste už počuli o ľadovej káve, ale skoro určite vám nenapadlo, že si skvelú ľadovú kávu môžete behom pár minút pripraviť doma alebo v kancelárii sami. A nepotrebujete na to žiadny drahý prístroj. Stačí si kúpiť vybranú instantnú kávu Jacobs, ku ktorej teraz získate šejker na výrobu vlastnej ľadovej kávy.

jacobs

Je to skutočne jednoduché. Kvalitná instantná káva Jacobs je základom dokonalej chuti vašej ľadovej kávy, ktorú si môžete pripraviť presne podľa svojich predstáv.

Originalite sa totiž ani pri príprave ľadovej kávy medze nekladú. Na stránkach www.jacobsleto.sk nájdete tiež veľa vyskúšaných receptov a inšpirácie. Najväčšou dilemou tak môže byť len, akú ľadovú kávu si vlastne pripravíte... s karamelom, s rozmixovanými jahodami, so šľahačkou posypanou škoricou. Hmmm... už len nabrať na lyžičku, ochutnať, zamiešať a pomaly si vychutnávať.

jacobs

S Jacobs môžete ešte navyše na stránkach www.jacobsleto.sk vyhrať – a to hneď dvakrát. Denne jeden z vás získa šejker a instantnú kávu Jacobs Krönung zdarma. Stačí sa len pozorne pozerať na videá s česko-slovenskými hviezdami Martinom Pyco Rauschom a Kristýnou Leichtovou.

Jacobs

Alebo pošlite svoju fotku naštylizovanú podľa kávových receptov. Na 10 výhercov čaká unikátny JACOBS ICE BOX, ktorý obsahuje 3 druhy kávy Jacobs, kolekciu ochucujúcich sirupov Monin, šejker a knihu receptov.

Najčítanejšie správy