Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Paintballové guličky skončili na rodinnom dome v Lábe
Zdielať na

Paintballové guličky skončili na rodinnom dome v Lábe

LÁB / Ide o výstrahu, alebo iba o nemiestny žart? V obci Láb (okres Malacky) v noci strieľali z paintballovej zbrane priamo na rodinný dom starostky obce. Väčšina farebných guličiek smerovala do okna a na prednú časť domu. Nikto z rodiny si motiváciu páchateľa nevie vysvetliť.

Hluk zobudil aj syna

"Prišla som do kuchyne, aby som zistila, čo sa deje. V tom momente začali streľby priamo na okno, tak som sa radšej rýchlo skrčila," opisuje situáciu starostka obce Monika.

K streľbe prišlo podľa slov majiteľky domu krátko pred jednou hodinou po polnoci. Najprv počula len zvláštne zvuky, akoby búchanie do domu a okna. Na hluk sa zobudil aj manžel a ich malý synček, ktorý sa vystrašil a začal plakať.

Museli byť viacerí

Žena krátko po streľbe vybehla ihneď z domu von, no videla už len unikajúce auto. Manžel zatiaľ tíšil plačúceho synčeka a volal políciu. No páchatelia rýchlo ušli. Podľa ich slov, museli byť viacerí a strieľať začali od zadnej časti domu, potom pokračovali cez oplotenie až prišli k prednej časti.

Tu nasadli do auta a ušli. Pani Monika pôsobí vo funkcii starostky obce už deviaty rok a nikdy nemali s nikým žiadne problémy. Po tomto incidente sa ale obáva o svoju rodinu. Všetci pevne veria, že to polícia vyrieši.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy