Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Trapas! Česi spravili z Babiša prezidenta, pozrite si dôkaz
Zdielať na

Trapas! Česi spravili z Babiša prezidenta, pozrite si dôkaz

BRATISLAVA/PRAHA / Andrej Babiš kandiduje na post prezidenta Slovenskej republiky! Aspoň to tvrdí moderátorka ČT 24. Tá poslala druhého najbohatšieho občana Českej republiky do druhého kola prezidentských volieb na jeho rodnom Slovensku.

Trapas v priamom prenose

"Kandidáti na slovenského prezidenta sa stretli v predposlednej debate pred druhým kolom volieb. Či do kresla hlavy štátu zasadne súčasný premiér Robert Fico alebo podnikateľ Andrej Babiš, rozhodnú ľudia v sobotu," týmito slovami sa prihovárala moderátorka ČT 24 divákom pri televíznych obrazovkách. Aj vám na tom niečo nesedí?

Do boja s Robertom Ficom o post prezidenta Slovenskej republiky totiž moderátorka v živom vysielaní poslala známeho miliardára, veľkopodnikateľa a českého poslanca. Babiš je síce slovenského pôvodu a narodil sa v Bratislave, ale slovenským prezidentom sa zatiaľ stať nechystá. Alebo že by mala moderátorka nejaké tajné informácie?

Voľby sa blížia

Slovensko si nového prezidenta zvolí už 29. marca. Dvaja finalisti druhého kola prezidentskej voľby, premiér Robert Fico (Smer) a nezávislý kandidát Andrej Kiska, sa zúčastnili ďalšej predvolebnej debaty. Došlo na Kosovo, maďarskú kartu i miliardy. VIAC TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy