Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hľadá sa Martin Šugereg z Tlmáč (30), nevideli ste ho?
Zdielať na

Hľadá sa Martin Šugereg z Tlmáč (30), nevideli ste ho?

TLMAČE / Už týždeň je nezvestný 30-ročný muž z Tlmáč. Posledná stopa vedie na políciu. Martin zavolal na tiesňovú linku a tvrdil, že spácha samovraždu. Od tej doby po otcovi 10-ročného syna pátra polícia a zúfalá priateľka. V pondelok okolie prečesávali aj hasiči a špeciálna kynologická záchranná služba.

Martin chcel skočiť do Hronu

Od pondelku 17. marca je nezvestný 30-ročný Martin, ktorý odišiel z domu a stretol sa s kamarátom, s ktorým bol zhruba do 23-tej hodiny. Okolo polnoci zavolal na číslo 158 a povedal, že chce skočiť do rieky Hron. Na miesto prišli policajti, ktorí ale muža nenašli. Ubehol už týždeň a po nezvestnom akoby sa zľahla zem.

"Tri dni sme chodili aj na miesta, kde by sa ani nedostal keďže ho boleli kolená. Naozaj neviem, kde by sa mohol nachádzať," vyjadrila sa nešťastná priateľka nezvestného. Žila s ním dva a pol roka a nevie si vysvetliť, čo sa mohlo stať. Nemyslí si, že skočil do vody. Martin sa vody údajne bál a nevedel plávať. 

Chcel sa rozlúčiť so synom

Momentálne sú na mieste hasiči a aj špeciálna kynologická služba, ktorá prehľadáva okolie a na člne aj rieku Hron. "Prehľadávame okolie a postupne sa budeme približovať na miesto, kde mal muž podľa vlastných slov skočiť do vody," opísal priebeh pátracej akcie riaditeľ Špeciálnej kynologickej záchrannej služby Alexander Berek.

V pátraní pomáha aj špeciálne vycvičený pes. Muža sa zatiaľ nájsť nepodarilo. Krátko pred zmiznutím Martin telefonoval aj mame, ktorá sa stará o jeho 10-ročného syna. Vraj sa s ním chcel rozlúčiť.

Nevideli ste ho?

Martin Šugereg je asi 170 cm vysoký, má tmavohnedé na krátko ostrihané vlasy, hnedé oči a je štíhlej postavy. Oblečené mal rifle, oranžovo čierny pulóver a modrú bundu. Ak by ste pri pátraní vedeli pomôcť, kontaktujte políciu na čísle 158.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy