Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Čachticiach zasahovali v noci kukláči, použili baranidlo
Zdielať na

V Čachticiach zasahovali v noci kukláči, použili baranidlo

ČACHTICE / V noci z piatka na sobotu museli v obci Čahtice (okres Nové Mesto nad Váhom) zasahovať kukláči. Muž sa totiž zabarikádoval v garáži svojho rodinného domu a vyhrážal sa smrťou.

Dôvodom bol rozvod

V  garáži sa zabarikádoval ozbrojený muž, ktorý sa vyhrážal samovraždou. Upokojiť ho nevedeli ani vlastné deti, a tak zavolali políciu. "Muž bol v zlom psychickom stave, opitý a s nabitou zbraňou," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Už o pár minút bola ulica plná policajtov. Dorazili aj kukláči. Opitý muž sa vzdať nechcel. Na policajtov dokonca kričal, aby vypadli z jeho pozemku. V jednom okamihu dokonca začal odpočítavať. "Pozorovali ho cez okienko, vyjednávač s ním stále komunikoval. Na zemi sa nachádzalo veľa krvi, pílil si zápästie pílkou," dodáva Antalová.

Pílkou si zarezal do zápästia

Potom to prišlo. Kukláči najprv odpútali mužovu pozornosť a vrazili dnu. Až po vniknutí kukláčov do garáže sa ukázalo, že veľa času už nezostávalo. 56-ročný Pavol si totiž pílkou zarezal do zápästia tak hlboko, že stratil množstvo krvi. Ihneď sa ho ujali záchranári.

Pavla hospitalizovali na psychiatrickom oddelení. Podľa našich zistení za všetkým je rozvod s manželkou. Pavol ho ťažko znášal a údajne sa utápal v alkohole.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy