Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
NA VLASTNEJ KOŽI. Nočné ulice sú o alkohole a drogách, tu je dôkaz
Zdielať na

NA VLASTNEJ KOŽI. Nočné ulice sú o alkohole a drogách, tu je dôkaz

TRENČÍN / Opäť jedna noc v spoločnosti strážcov zákonov. Policajné hliadky v Trenčíne sa počas služby ani na chvíľu nezastavili. Policajtom z trenčianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky sa opäť raz vo väčšine prípadov postaral o prácu alkohol. Alebo lepšie povedané ľudia, ktorí to prehnali s jeho konzumáciou.

Alkoholická noc v Trenčíne

Pomáhať a chrániť - to je heslo policajtov, dokonca zdobí aj ich služobné autá. Často sa preto samotní strážcovia stanú svedkami rôznych situácii. Pomôcť museli aj podguráženému mužovi, ktorý spadol zo schodov a rozbil hlavu o rok obrubníka. Rana mu silno krvácala. Na mieste boli prví policajti, ktorí mu zavolali záchranku. Následne sa Trenčana (63) ujali zdravotníci, ktorí ho odviezli nemocnice. Muž bol totiž zmätený a nedalo sa presne určiť, či to mal za následok alkohol alebo pád na hlavu.

Ďalší prípad museli riešiť v miestnom diskoklube. Zabaviť sa zrejme chcel opitý bezdomovec, ktorý mal chuť zatancovať si. Vyhadzovači ho však vyviedli pred podnik, kde sa muž udomácnil a ustlal si priamo pred vchodom. 

Rodinná hádka kvôli alkoholu

Noc je ešte mladá. Na tiesňovú linku telefonuje zjavne opitý muž a hovorí, že má problém s manželkou. Hliadka neváhala a vyrazila na pomoc občanovi. Tem ich pustil do domu, kde bola žena stále zamknutá v izbe.

Príčinou ženinho trucu bol manželov alkohol. Ten si aj uvedomuje, že jeho pobyty v krčme rozbíjajú manželstvo. Avšak policajti nie sú aj psychológovia a súkromné manželské krízy vyriešiť nespadá do ich kompetencií.

Mladíci s pervitínom

Trenčín však nie je len plný opitých mužov. Policajti sa stretli aj s chlapcami, ktorí u seba prechovávali drogy. V poslednej chvíli sa ich síce snažili zbaviť, avšak bystrému policajnému oku to neuniklo. Napriek všetkému, mladíci tvrdili, že injekčné striekačky s pervitínom nepatria im. Až výsledky policajného vyšetrovania odhalia pravdu.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy