Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Reportér Migaľ (31) vymenil povolanie. Video, čo pobaví
Zdielať na

Reportér Migaľ (31) vymenil povolanie. Video, čo pobaví

BRATISLAVA / Finalistka súťaže Česko Slovensko má talent Katarína Landlová vydala svoj prvý debutový album. Minulý týždeň ho aj pokrstila. Na tom všetkom by nebolo nič zvláštne, keby si na pódium nezavolala redaktora televízie JOJ Samuela Migaľa. Neprišiel však nakrútiť reportáž.

Nakrúcať videoklip odmietol

"My sme sa s Katkou spoznali počas jednej fantastickej akcie, keď sme spolu bicyklovali," spomína redaktor Samuel Migaľ. Samo mal na mysli šiesty ročník podujatia Cez Slovensko na bicykli za 4 dni, ktorý sa konal minulé leto.

Ponuku talentovanej speváčky, ktoré pred Vianocami nakrúcala videoklip k titulnej skladbe svojho debutového albumu však odmietol. Podobne ako Janko Mečiar.

Hanbu si neurobil

"Ona chcela, aby som tiež spieval v tom videoklipe, ale akosi to nevyšlo. Ak bude nakrúcať aj ďalší videoklip, tak som jej sľúbil, že potom jej dodám aj svoju videonahrávku," dodal Migaľ. Katarína si ale na Samuela vymyslela malé prekvapenie.

Nič netušiaci reportér sa z ničoho nič ocitol pred speváckym mikrofónom a Katarína mu s úsmevom na perách oznámila, čo ho čaká. "Ja nebudem spievať," hovorí.

Našťastie mu vybrala so svojho repertoáru ľahkú a chytľavú pesničku, a tak si Samo ani neurobil hanbu.

Facebook/Katarína Landlová

Súvisiace články

Najčítanejšie správy