Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dom v Štúrove láka turistov, hlasným áriám odzvonilo
Zdielať na

Dom v Štúrove láka turistov, hlasným áriám odzvonilo

ŠTÚROVO / Maďarskí turisti objavili na Slovensku novú top destináciu - Štúrovo. A pritom stačilo niekoľko reportáží v maďarských médiách. Musíme však povedať, že hitom nie sú naše historické pamiatky, ale jeden celkom obyčajný dom. Dom je to celkom bežný, ale zvuky z neho vychádzajú priam neuveriteľné ... a to od rána až do večera.

Ona je určite chorá

"Špeciálne na toto sme sa prišli pozrieť, tu býva? V takom spustnutom dome? Tak je nielen nenáročná, ale aj hlúpa, pardon za výraz," hovoria turisti spred domu. Intenzita zvuku nezreteľnej 4 minútovej árie, tak ako vždy, aj tentoraz vyvolala zhrozené pohľady. 

"Prišli do Štúrova si vypočuť náš hudobný dom," hovorí primátor Štúrova Ján Oravec. "To je husté, ona je určite chorá," myslia si maďarskí turisti. Z priečelia domu zmizol transparent s blogovou adresou domácej panej, z internetu zmizol aj samotný blog.

Prijali dve trestné oznámenia

Práve obsah posledného príspevku bol totiž jedným z predmetov trestných oznámení na samozvanú dídžejku spred roka. "Polícia prijala dve trestné oznámenia, momentálne však nie je možné k prípadu poskytnúť žiadne bližšie informácie," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Koľko oznámení prijala polícia počas 14-tich rokov, sa nám nepodarilo zistiť. Avšak faktom je, že zatiaľ za toto konanie, rovnajúce sa psychickému teroru, nebolo vznesené ani jediné obvinenie! A pritom v blogu pani Evy bola jednoznačná vyhrážka. 

Zisti, že hudba môže znervózňovať

"V záujme svojej obrany už mám pripravené nové opatrenia, budú omnoho horšie ako hudba, keďže to nie je hocičo, potrvá to chvíľu, ale keď to bude, tak to bude definitívne a ešte aj po mojej smrti ostanú naveky, teda ovplyvnia život vašich detí, vnukov," píše sa v blogu.

"Urobíme tu od 10-tej večer do šiestej ráno týždňový festival s neuveriteľne silným zvukom, snáď zistí, ako to môže znervózňovať," hovorí Szilárd Horváth z Music FM Budapešť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy