Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je toto možné? Zlodeji vykradli boxeristu Tomiho Kid Kovácsa
Zdielať na

Je toto možné? Zlodeji vykradli boxeristu Tomiho Kid Kovácsa

GALANTA / Boxera Tomiho Kid Kovácsa asi netreba špeciálne predstavovať. Mnohí súperi majú pred ním veľký rešpekt - napokon je svetovým šampiónom. Jeho direktu sa však zrejme nebáli zlodeji, ktorí si trúfli vykradnúť jeho dom.

V dome prichytil zlodeja

Tomi Kid Kovács býva neďaleko Galanty a práve na Novej ulici, kde si postavil dom, ho čakalo nemilé prekvapenie. Vo svojom dome prichytil zlodejov.

"Prišiel som domov okolo 17-tej a stálo auto pred naším domom. Ja som telefonoval, tak som sa mu veľmi nevenoval. Prišiel som do vnútra a on akurát nastúpil do auta a odišiel preč. Keď som prišiel domov, zistil som, že doma nikto nie je, tak som vyšiel von, že sa ho opýtam, čo tu robí či niekoho hľadá. Pri odchode som zapol alarm, ktorý signalizoval, že je niekto v dome. Tak som rýchlo skontroloval celý dom, ale nakoniec ten človek odišiel," opisuje situáciu boxerista.

Chcelo to poriadnu guráž

Vojsť do domu svetového šampióna v boxe a navyše bez ohlásenia, chce skutočne poriadnu guráž. Ťažko však povedať, ako by to dopadlo, ak by sa boxerista so zlodejom stretli zoči - voči.

"Nebolo by to určite preňho príjemné, pre mňa príjemné, ale určite by som ho len tak nepustil od nás," myslí si Tomi. S odstupom času si Tomi uvedomuje, že ak by bol zlodej ozbrojený, mohol mu ublížiť. Na to však v tom čase nemyslel.

"Som myslel na to, že ak tu niekto bude, tak ho musím chytiť," dodáva. Ani Tomi si však netrúfol povedať, čo by nasledovalo. Boxersky šampión Tomi už podnikol opatrenia. Hovorí, že niečo podobné by už vo vlastnom dome zažiť nikdy nechcel. A zlodejom odkazuje, aby to viac neskúšali, pretože v jeho dome nič cenné nenájdu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy