Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Pes v bazéne, kačice na R1. Aj toto bol rok 2013
Zdielať na

Pes v bazéne, kačice na R1. Aj toto bol rok 2013

BRATISLAVA / Počas uplynulého roka sme žiaľ sledovali aj príbehy psíkov, ktorých majitelia vyhodili, alebo ktorí sa stratili. O niektorých už máme aj dobré správy. Prinášame aj kuriózne zásahy pri odchyte zatúlaných zvierat.

900 výjazdov len v Nitrianskom kraji

V roku 2013 išlo o život aj dvom psíkom. Jedného niekto vyhodil za dedinu a druhý spadol do kanála. Zrejme majiteľ sa zas zabavil dvoch súrodencov. Tí sa dostali na diaľnicu a tam ohrozovali vodičov. No a ďalší 3 spôsobili vážnu nehodu kamióna a osobného auta. Po rýchlostnej ceste behala aj labradorka.

Všetkých sa podarilo umiestniť do rodín zostali nám iba dvaja. My sme navštívili zachránenú Labradorku. Jej noví majitelia pred kameru ísť nechceli, ale presvedčili sme sa o tom, že žije v milujúcej rodine. "Počas roka sme mali zhruba 900 výjazdov," informuje zástupca útulku zvierat František Kubíček.

Doga v bazéne

A to ide o záchranu len v Nitrianskom kraji. Špecialisti z útulku odchytávali aj mačiatka či hadov. Išlo aj o úsmevné príhody. V lese prekvapil turistov zatúlaný kôň. Kríženec dogy ušiel z domu a pri potulkách vletel do bazéna, z ktorého sa sám dostať nevedel. Rodina, u ktorej sa to udialo určite takúto návštevu nečakala.

Na rýchlostnej ceste R1 vodiči neverili vlastným očiam, keď sa tam potulovali malé káčatká.

Kríženec dogy ušiel z domu a pri potulkách vletel do bazéna, z ktorého sa sám dostať nevedel. Rodina, u ktorej sa to udialo, určite takúto návštevu nečakala. Na rýchlostnej ceste R1 vodiči neverili vlastným očiam, keď sa tam potulovali malé káčatká.

Súvisiace články