Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Chodiaci jukebox Milan: Toto je jeho novoročná pesnička!
Zdielať na

Chodiaci jukebox Milan: Toto je jeho novoročná pesnička!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Chodiaci spišskonovoveský spevák Milan Žigo, je pre miestnych známa firma. Tento muž svojím svojskými prespievanými pesničkami baví ľudí na ulici už zopár rokov. A keďže je Silvester o zábave, špeciálne pre vás natrénoval novoročnú skladbu.

Miestna celebrita

Z Milana sa stala miestna hviezda. Kým doposiaľ chodil po parkoviskách za ľuďmi, teraz ho nakupujúci vyhľadávajú sami. Okrem peňazí dostáva aj rôzne dary. "Ľudia mi darujú rôzne oblečenie, niekedy aj detské," prezradil chodiaci jukebox Milan Žiga.

Skromný muž, u ktorého sú na prvom mieste rodina a deti, v tomto období aj viac zarobí. Okrem zlepšovania nálady ľudom stihol absolvovať aj skromný nákup. "Kúpil som si nejaké potraviny aj nejaké darčeky pre deti," priznáva Milan.

Milan bude pokračovať

Rok 2013 nebol pre Milana ničím výnimočným. Žiadne zázraky nečaká ani v roku 2014. Dobrou správou však je, že radosť robiť ľudom ani naďalej neprestane.

Milan síce strávi Silvestra v skromných podmienkach svojej osady, no tvrdí, že najdôležitejšie je zdravie, ktoré si človek nedokáže kúpiť. Celému Slovensku praje aj veľa zábavy do nového roku!

Máte zaujímavé video? Pošlite ho sem. Ďakujeme!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy