Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hrnce, permanentka do fitka, ani kozmetika. Ženám zabaľte niečo iné
Zdielať na

Hrnce, permanentka do fitka, ani kozmetika. Ženám zabaľte niečo iné

BRATISLAVA / Aj mužom sa občas pri výbere darčeka nepodarí trafiť do čierneho. Nie každé ženské srdce piští po diamantoch, či kožuchu.

"Ja som raz dostala obraz s mačkou a psom a začala som ho trhať, lebo som si myslela, že sa tam ešte niečo skrýva," opisuje obdarovaná žena. Rovnako môže uraziť aj nákup spotrebičov do domácnosti. Aj polročné rozprávanie o nových hrncoch nemusí rovno znamenať, že ich túžime vidieť pod stromčekom.

Jedine, v prípade, že sa varenie stalo našou celoživotnou vášňou. "Moja kamarátka dostala na prvé Vianoce od manžela zlatú, lesklú nočnú lampu. Dodnes sa s tým nevie vyrovnať," hovorí ďalšia z opýtaných.

Hrnce či šampón? Pozrite sa, čo radšej ženám na Vianoce nekupovať:

Kozmetika? Jedine správna značka

Kozmetika je super, iba ak sa trafíte do značky. Určite by to však nemal byť krém na vrásky alebo prípravok chudnutie. Kniha na podobnú na túto tému by mala byť tiež tabu. "Partner tým chce niečo naznačiť, ale Vianoce nie sú vhodná doba," dodáva psychológ Filip Mudrík.

Orientovať sa v tom množstve slov, ktoré denne ženy chŕlia na mužov je naozaj ťažké. Určite sa však tam nájdu slovíčka na základe ktorých rozoznáte po čom ženské srdce túži.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy