Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šmejdi z Česka ponúkajú 20-ročnú záruku. Arogantne
Zdielať na

Šmejdi z Česka ponúkajú 20-ročnú záruku. Arogantne

POPRAD, MOLDAVA NAD BODVOU / Najskôr sa zatvorili v sále, potom natiahli bielu plachtu, aby z chodby nikto nič nevidel a nakoniec dali z hotela vyhodiť televízny štáb. Táto predvádzacia akcia českých predajcov trvala v Poprade celé dve hodiny. A šmejdi úradovali aj v Moldave nad Bodvou...

Ponúkli mi tovar za 8 tisíc

Spoločenský večer spojený s ochutnávkou vín a s predvádzaním spotrebičov, si chceli užiť aj dve ženy, ale tie sa do vnútra nedostali. "Tak prečo nás nepustili?Ale ja viem, že prečo. Videli nás, že sa bavíme s televíznym štábom, preto," hovorí pani Anna.

Ľudia prišli, lebo im podľa ich slov predajcovia všeličo nasľubovali, prekvapení ale zostali, keď museli dávať a nie brať. "Ponúkali mi tovar za 8 tisíc, a k tomu ešte 400-eurovú kreditnú kartu," tvrdí účastník prezentácie.

Pôjdu opäť

Na letákoch, ktoré si ľudia našli v schránke, boli nasľubované bohaté odmeny. Nič z toho ale nedostali. Popradskí dôchodcovia nám povedali, že už majú doma niekoľko, podľa ich slov, šmejdov, z takýchto akcii. Veľa z nich je už nefunkčných. Taktiež prezradili, že ak im do schránky, príde ďalšia pozvánka, pôjdu opäť.

Predajcovia z Moldavy

Ďalšia akcia bola aj v Moldave nad bodvou. "V Čechách im hovoria Šmejdi. My tu v Snine im hovoríme už tchory, lebo zosmradili tento národ," hovorí obyvateľ Sniny. "Povedali, že nás budú penalizovať, keď im nezaplatíme," hovorí podvedená dôchodkyňa.

I keď sa pri predaji harabúrd dôchodcom milo usmievajú, toto sú ich skutočné povahy. V stredu sa opäť vynorili v Moldave nad Bodvou. "A neželám si, aby ste ma obťažovali. Ja ešte raz vám skúsim povedať, neobťažujte ma," hovorí jeden z predajcov.

Šmejdom akcia tentokrát nevyšla. Nielenže ju museli predčasne ukončiť, ale zo všetkých síl sa bránili, aby sa dovnútra nikto cudzí nedostal. Dokonca nevyhoveli ani policajtom. VIAC TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy