Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
VIDEO. Kamión, hnusoba, boeing, urážal predajca ženu
Zdielať na

VIDEO. Kamión, hnusoba, boeing, urážal predajca ženu

SOBRANCE / V týchto dňoch predajcovia na predvádzacích akciách plnia titulné stránky novín. Tentoraz úradovali v Sobranciach na východe Slovenska.

Lavína urážok

Jedna z účastníčok sa ozvala a problém bol na svete. Šmejdi sú totiž na svoje pomenovanie mimoriadne alergickí. "Ty hnusoba, ty špina, ty kamión..," opisuje vulgárne nadávky účastníčka akcie Lucia Novotňáková.

Zo strany predajcu išlo o okamžitú reakciu na zdanlivo jednoduchú otázku. "Či náhodou nie sú šmejdi, ktorí boli aj medializovaní. prostredníctvom televízie," hovorí Lucia.

Keby som chcel nájsť vašu vagínu...

Po lavíne nadávok zavolala na miesto douražaná žena policajnú hliadku. Organizátora akcie to však vôbec nezastavilo. "Obezita ma zavolala," pýta sa policajta predajca. "Keby som chcel nájsť vašu vagínu, tak by som vás musel vyválať...," dodáva predajca. 

Sebavedomý predajca sa dokonca pri tejto príležitosti dotkol aj policajnej problematiky. Vraj ide o rodinnú skúsenosť. "Ja vás policajtov neznášam. Ja som z policajnej rodiny. Foter je ču*ák, riaditeľ... Na kriminálke," dodal.

Polícia už prípad vyšetruje

Prípad už preveruje polícia. Postoj firmy vraj bude závisieť od toho či naozaj išlo o pozvanú osobu. "Ak bude preukázané,že obchodný zástupca spoločnosti sa nevhodne správal k pozvanému hosťovi, tak budú vyvodené aj dôsledky. Či sankčné alebo aj ukončenie spolupráce," hovorí sa v stanovisku prezentačnej firmy. "Sobranickí policajti danú vec objasňujú ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu," uviedla Jana Migaľová, hovorkyňa KR PZ Košice.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy