Polojasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Slovenka Zuzana sa nebojí, s manželom mieri do Egypta!
Zdielať na

Slovenka Zuzana sa nebojí, s manželom mieri do Egypta!

ČADCA / Manželia z Kysúc majú namierené do nepokojného Egypta. Je možné, že tam pobudnú aj celý mesiac. A nie je vylúčené, že neskôr tam zostanú natrvalo. Muž totiž pochádza práve z tejto krajiny. Jeho nežnejšia polovička chápe, že sa chce stretnúť so svojimi blízkymi.

Zoznámili sa cez internet

S mužom, do ktorého sa zamilovala, sa zoznámila cez internet. Po dlhom dopisovaní za ním vycestovala. Pol roka žili v Egypte. Zuzana otvorene vraví, že sa jej tam nepáčilo. Nenadchol ju odlišný spôsob života.

"Chýba mi zeleň a predsa len, byť niekde 6 mesiacov, je tam stále 30-40 stupňov," hovorí žena. "Nemôžem si tu nájsť prácu. Je pre mňa ťažké naučiť sa rýchlo slovenčinu," hovorí Ehab.

Ehab je informačný technológ, no robí tvrdú fyzickú prácu. Je rád, ak sa mu v tomto regióne naskytne nejaká brigáda. Žijú v Čadci, kde vychovávajú dve deti.  Spoločného syna Nasíra a Zuzkinu 5-ročnú dcérku Vanesku.

Deti nechávajú na Slovensku

Ehab ju berie ako svoju. Povedal nám, že si Kysuce obľúbil najmä kvôli tunajším ľuďom. Chystajú sa však vycestovať do jeho domoviny. "Hlavný dôvod je, že manželovi chýba rodina a presvedčiť sa, či sa majú dobre," vraví.

Manželia sa rozhodli, že deti zatiaľ so sebou nezoberú. Nechcú ich zbytočne vystaviť nebezpečenstvu, nechajú ich u rodiny v Čadci. Zoberú ale fotografie, najmä malého Nasíra. Babička v Egypte ho ešte nevidela. Mladý pár vedie aj vážny úmysel, že si tam nájdu slušné pracovné príležitosti. V tejto krajine sa možno v budúcnosti usadia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy