Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V areáli Bukózy sa zranili 3 ľudia, údajne aj prezident spoločnosti
Zdielať na

V areáli Bukózy sa zranili 3 ľudia, údajne aj prezident spoločnosti

HENCOVCE / Traja ľudia utrpeli popoludní popáleniny po kontakte s chemickou látkou v areáli spoločnosti Bukóza Holding, ktorá sídli v obci Hencovce vo Vranovskom okrese. Podľa našich informácií sa mali zraniť všetci najvyšší šéfovia.

Popálili sa chemickou látkou

Ako informoval Andrej Hirjak z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby, na linku tiesňového volania prijali operátori informáciu o zranených osobách v areáli Bukózy konkrétne o 15.14 h.

"Ide o pracovný úraz. Pacienti boli údajne popálení chemickou látkou, najpravdepodobnejšie chlórdioxidom, ktorý sa používa pri úprave vody," priblížil Hirjak s tým, že na miesto udalosti vyslali dve pozemné ambulancie a vrtuľník Záchrannej zdravotnej služby.

Zranených previezli do nemocníc

Jedného pacienta následne previezla sanitka na chirurgické oddelenie Vranovskej nemocnice a ďalších dvoch transportovali vrtuľníkom do Nemocnice Košice-Šaca na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie.

"Všetci traja pacienti sú pri vedomí," zdôraznil Hirjak s tým, že zranení muži utrpeli popáleniny dolných končatín. Podľa našich informácií sa mali zraniť traja ľudia, údajne to boli všetci najvyšší šéfovia.


Téme sa venuje reportér Vladimír Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy