Polojasno
18°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Trebišovčania tvrdo zakročili voči osadníkom s vozíkmi
Zdielať na

Trebišovčania tvrdo zakročili voči osadníkom s vozíkmi

TREBIŠOV / V Trebišove je poriadne dusno. Samospráva rázne zakročila voči približne 3500 obyvateľom osady. Zakázala im totiž svojpomocne prevážať plastový, kovový a drevený odpad po mestských chodníkoch a cestách. Dôvodom je aj ohrozovanie zdravia okoloidúcich.

Trebišovčania už stratili trpezlivosť

Samospráva v Trebišove už stratila trpezlivosť s prevážaním odpadu z jedného konca mesta na druhý. Ľudia z osady to realizovali na všetkom, čo má kolesá. 

"Asociáli nám tlačili celé vozíky, celé kočíky a bicykle odpadu cez mesto či už po chodníkoch alebo cestách," hovorí primátor Trebišova Marián Kolesár.

Mestská polícia okrem udelenia pokuty zhabe každému previnilcovi nielen dopravný prostriedok, ale aj odpad, ktorý sa v ňom nachádza. V osade reagujú na tieto opatrenia mimoriadne podráždene.

Keď zaplatia pokutu, vozík dostanú

Všetky zabavené dopravné prostriedky nakoniec skončia v mestskom hangári. Tu si ich môžu previnilci kedykoľvek vyzdvihnúť. Samozrejme, po uhradení pokuty.

"Pokiaľ nebudú schopní uhradiť pokuty, z predaja týchto prostriedkov si pokuty zaplatíme sami," hovorí ďalej primátor Trebišova.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy