Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Muž v bielej kukle ničil majetok. Pomsta?
Zdielať na

Muž v bielej kukle ničil majetok. Pomsta?

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Majiteľ domu v Liptovskom Mikuláši, zažil ráno nepríjemné prekvapenie. Najskôr zistil, že mu počas noci niekto rozbil kameňom okno. Keď vyšiel na dvor našiel na aute rozrezané pneumatiky.

Zachytila ho kamera

Nočné vyčíňanie muža v bielej kukle zachytili bezpečnostné kamery na pohostinstve, ktoré stojí oproti. Muž štíhlej postavy najskôr, krátko pred druhou hodinou, preskočil plot a na aute pána Dušana, ktoré stálo vo dvore prerezal dve pneumatiky. Zo záberov bezpečnostnej kamery je zrejmé, že bol na to vopred pripravený.

Vybral nôž, prederavil pneumatiky. Potom chvíľu behal pred domom, hľadal vhodný kameň. Keď ním rozbil okno na druhom poschodí, rýchlo vzal nohy na plecia. "Buchlo, ja som sa zobudil, išiel som pozrieť do okna na druhej strane, tam som nič nevidel, tak som išiel spať," opísal nepríjemnú udalosť majiteľ domu Dušan.

Majitelia si to nevedia vysvetliť

Až ráno zistil, čo to bolo v noci za buchot. Rozbité okno a prerezané pneumatiky si manželia nevedia vysvetliť. "Nemám s nikým žiadny konflikt, nikomu nič nedlžím, ani nikto nedlží mne, je to nepochopiteľné," dodáva poškodený.

Čo viedlo maskovaného muža k takémuto konaniu, vie zatiaľ len on sám. Ak vám je jeho chôdza, či držanie tela povedomé, kontaktujte políciu. Škoda, ktorú spôsobil síce nie je až taká vysoká, no manželov z mestskej časti Okoličné ešte viac ako náhrada zničeného majetku, zaujíma motív mužovho konania. "To sú nie normálni ľudia, aby o druhej v noci prišiel prepichol gumy a rozbil okno," dodáva majiteľ. "Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin porušovania domovej slobody," upresnila Jana Balogová, hovorkyňa polície Žilina.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články