Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
ZÁZNAM. Výpalník rozbil herňu bejzbalkou
Zdielať na

ZÁZNAM. Výpalník rozbil herňu bejzbalkou

ŠAĽA / V kasíne v Šali zachytili bezpečnostné kamery muža, ktorý rozbíjal interiér bejzbalovou palicou. Potom išiel von a pred kasínom rozmlátil zaparkované auto. Pozadie incidentu je poriadne zamotané. Majitelia vravia, že sa im niekto už dlhodobo vyhráža. Jeden z nich mal údajne v aute už aj trhavinu.

Rozbitá lampa a zdemolované auto

Krupiérka vraví, že muž prišiel do herne, v ruke držal bejzbalovú pálku a kričal,  že sa chce stretnúť s majiteľom. "Samozrejme bol nahnevaný, buchol tou palicou po bare. Potom som znovu povedala, že neviem kde je, potom rozbil lampu," opisuje krupiérka.

Jeho besnenie zaznamenali bezpečnostné kamery. Vonku čakali traja muži, nahnevaný útočník sa zatiaľ oháňal vnútri pálkou. Keď odchádzali, zdemoloval auto, ktoré patrilo práve krupiérke.

Pýta od nich peniaze

"Potom mi vlastne roztrieskal auto bejzbalovou palicou. Čelné sklo, spätné, zadné spolujazdcove vypálil von," pokračuje krupiérka. "V danom prípade sme začali trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová.

Prevádzkar herne vraví, že s týmto útočníkom už mali v minulosti problémy. Údajne od nich dokonca pýta peniaze. Aj keď sa nám s dotyčným mužom podarilo skontaktovať, k okolnostiam prípadu sa odmietol vyjadriť.

"Mesačne aby som mu dával tisíc euro. Toto sa deje pol roka, každý mesiac sa stane niečo," hovorí prevádzkár herne. Podľa našich informácií prišiel muž do herne preto, že niekto zbil jeho syna a bol presvedčený o tom, že to boli majitelia herne. Majitelia vravia, že o tom, kto zbil jeho syna netušia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články