Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Je teplo. Ale vodu zadarmo vám dajú len málokde
Zdielať na

Je teplo. Ale vodu zadarmo vám dajú len málokde

BRATISLAVA / Rozprávkovo zbohatnúť sa dá. Stačí, ak investujete jediné euro a o niekoľko dní máte doma 3 tisícky! Reč je o vode a to je v týchto horúčavách vychytený artikel.

Pes dostal vodu zadarmo

Niektoré reštaurácie a bary na vode poriadne zarábajú. Dve deci pritom reálne nestoja ani tretinu centu. Na vodu grátis nemáte nárok ku káve ani k jedlu.

So skrytou kamerou sme obehali niekoľko prevádzok a toto je smutný paradox hlavného mesta. Vodu, ktorá je pre ľudí nedostupná, pes dostane bez problémov a zadarmo!

"Môžeme len apelovať na prevádzkovateľov reštaurácií, kaviarní či vinární, aby pochopili, že v horúčavách je úplne normálne, že vodu ponúknete a nepýtate za to ani cent," hovorí hovorca primátora Bratislavy Ľubomír Andrássy.

Podnikatelia sa vyhovárajú

Voda rozdeľuje aj samotných podnikateľov. Svojráž slovenského podnikania pritom už poznajú v celom svete. Aj turistov, ktorí majú vrecká napchaté bankovkami, uráža takýto účet za nič.

Osvieženie potom radšej hľadajú vo fontánkach dostupných v celom historickom centre mesta a podniky, paradoxne, o zisk v konečnom dôsledku prichádzajú.

Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články