Jasno
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
FOTOGALÉRIA. V Bratislave sa stretli staré autá
Zdielať na

FOTOGALÉRIA. V Bratislave sa stretli staré autá

BRATISLAVA / Ideálne počasie, smrad z výfukov a historické autá. Takto to vyzeralo v Bratislave a okolí na Veterán Tatra Rely. Hrdé pohľady majiteľov trochu zatienila historicky najmladšia účastníčka jazdy. Pre jej snahu zaujať sme takmer prišli o mikrofón.

Historické nákladné i osobné autá 1. mája brázdili cesty Bratislavského kraja. Tento rok sa totiž konal 10. ročník podujatia Prvomájová Veterán Tatra Rely Bratislava. 

Ideálne počasie a starodávne výfuky

Na podujatí nechýbali vozidlá ako nákladná Tatra 128, pekárenská Tatra 13, legendárna Tatra 141, najťažšie historické vozidlo na Slovensku – lanový bager Tatra 111 D 030A a mnoho ďalších vozidiel zo Slovenska, Česka, Rakúska, Talianska, Nemecka a Anglicka.

„Počas desaťročného obdobia sa na našom podujatí zúčastnilo skoro 500 účastníkov z rôznych štátov a priviezli k nám do Bratislavy často nevídané skvosty zo svojich garáží. Týmto vznikla tradícia, bez ktorej si 1. máj v Bratislave ani nemožno predstaviť,“ uviedol prezident Veterán klubu Tatra 141 Bratislava Peter Baliga.

Téme sa venuje reportér Dárius Haraksin. INFORMÁCIE ONLINE TU.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy