Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Okradnutá babička (82) spokojne spáva. Peniaze jej poslali dobrí ľudia
Zdielať na

Okradnutá babička (82) spokojne spáva. Peniaze jej poslali dobrí ľudia

Dobrí ľudia ešte stále žijú! Presvedčila sa o tom najmä 82-ročná Margita zo Sniny. Túto babičku niekto pripravil v nemocnici o celoživotné úspory. Dôchodkyňa bola taká zúfalá, že uvažovala dokonca o samovražde. Dobrí ľudia jej však poslali nejaké peniaze a má prostriedky na živobytie. Hovorí, že ak príde na najhoršie, zomrie spokojne, lebo ju už budú mať za čo pochovať.

Pani Margita prišla o peniaze v nemocnici. Skončila tam po tom, ako doma odpadla a príbuzní ju našli bezvládne ležať na zemi. Za zlodeja nemôže babka označiť ani iných pacientov, ani zdravotnícky personál. Peniaze jej však chýbajú. Bojí sa, že keď zomrie, nebudú ju mať za čo pochovať. "To bol pre mňa taký veľký úder. Ja som si odkladala, som bola spokojná, že mám," hovorí pani Margita.

A zrazu prišla o všetko. Po odvysielaní babkinho príbehu sa ale našli dobrí ľudia, ktorí sa rozhodli pomôcť. "Mňa to bolí, že možno ľuďom budú chýbať a mne poslali. Nech im dá pánbožko zdravia," hovorí so slzami v očiach pani Margita.

Babka sa po krádeži poučila. Hovorí, že s týmito peniazmi už riskovať nebude. "Toto si odložím a odnesiem ich radšej do banky, aby ich nikto neukradol zas," dodáva. 82-ročná babička už teraz presne vie, ako s peniazmi naloží. "Už budem spokojne zomierať, keď príde tá smrť. Budem mať aj na pohreb," dodáva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy