Zatiahnuté, dážď
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mužovi sa na prste zasekol prsteň. Pomáhali aj hasiči
Zdielať na

Mužovi sa na prste zasekol prsteň. Pomáhali aj hasiči

Hasiči sú zvyknutí naozaj na všeličo. Zachraňovanie mačiatka z koruny stromu však nepatrí medzi najneobvyklejšie akcie, aké si ich povolanie vyžaduje. Svedkami naozaj netradičnej služby sa stali príslušníci HaZZ v Kežmarku. Pomáhali totiž mužovi, ktorému sa zasekol prsteň. Napriek tomu, že to najprv vyzeralo odstrašujúco, všetko dobre dopadlo.

Odseknite mi prst!

Všetko sa začalo v pondelok večer približne o pol desiatej, keď prišiel Igor za mestskými policajtmi zo Spišskej Belej so zaujímavou požiadavkou. Keďže sa mu na prste zasekol prsteň, požiadal ich o radikálne riešenie. Aby mu prst jednoducho odsekli. Keď to odmietli a následne ho poslali na pohotovosť, vyjadril rázny nesúhlas.

Kliešte nepomohli

Tvrdil, že verí jedine im a v to, že mu dokážu pomôcť výhradne oni.  Večer začiatku nového týždňa tak strávil muž na stanici belanských mestských policajtov a dookola komentoval svoj bolestivý stav. Napriek tomu, že sa mu pokúšali pomôcť pomocou kliešťov, bolo to márne. Prípad vyriešili až kežmarskí hasiči, ktorí prišli na podnet policajtov.

V krvi 2,5 promile

Týmto výjazdom si tak na konto svojich akcií pripísali ďalšiu kuriozitu. Po preskúmaní prípadu bola v poradí malá porada a šlo sa na vec. K riešeniu pristúpili naozaj rázne. Napriek tomu, že hluk karbobrúsky znel odstrašujúco, hasiči vedeli čo robia. Mužov prst nezranili viac, ako už bol doráňaný úzkym prsteňom. Napriek tomu, že mal Igor v krvi viac ako 2,5 promile, bolesť cítil. Momentálne sa už zotavuje.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU ZADARMO.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články