Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kristus v našom parlamente? Zhrození sú homosexuáli aj babky
Zdielať na

Kristus v našom parlamente? Zhrození sú homosexuáli aj babky

Národná rada plná latentných homosexuálov a Kristus v úlohe bojovníka za ľudské práva! Argumenty našich poslancov posúvajú hranice tolerancie, no len nedávne vystúpenie liberálov prekonalo zrejme úplne všetko! V redakcii nám neustále zvonia telefóny. Niektorí ľudia sú z odvahy našich poslancov zhrození.

Poliačik vie, ako by Kristus hlasoval

"Som presvedčený, že ak by sám Ježiš sedel tu s nami v sále, tak by hlasoval za." Tak toto tvrdenie Martina Poliačika z radov poslancov za stranu SaS sa zaradilo do klubu argumentov, nad ktorými budú ľudia stále krútiť hlavami. Po jeho prejave sa v parlamente rozpútala divoká hádka. V mene Krista poslanci nešetrili urážkami ani slovami, ktoré by si zrejme pred farárom nikdy povedať nedovolili. Alebo...?

Ťarcha hriechu tak nepadá len na hlavu liberálov. Tí však, ktorých naši milí páni poslanci zastupujú, krútia hlavami. Konferencia biskupov sa zatiaľ odmieta vyjadriť a sklamanie neskrývajú ani organizácie bojujúce za registrované partnerstvá už roky.

Slovník poslancov zatienil homosexuálov

Poslanci totiž svojimi nemiestnymi teologickými úvahami odvrátili pozornosť verejnosti na niečo úplne iné, než za čo sa pôvodne malo bojovať. Viac ako budúcnosť homosexuálnych zväzkov ľudí teraz zaujíma úloha Krista v slovenskom parlamente. "To je typický obraz toho, ako sa na Slovensku diskutuje o dôležitých veciach," komentoval okrem iných aj Martin Macko, výkonný riaditeľ Inakosti.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy