Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Pekelná dôchodkyňa (79) prehovorila. Pre toto terorizuje susedov...
Zdielať na

Pekelná dôchodkyňa (79) prehovorila. Pre toto terorizuje susedov...

Susedia istej dôchodkyne z Trenčína majú zo života peklo. Znepríjemňuje im ho totiž svojím búchaním plechmi a trieskaním železnými tyčami. Pretože sused si prerába vlastný dom. V utorok nám vynadala a poslala nás preč, v stredu sa však rozhodla, že svoje počínanie vysvetlí... Tu je dôvod jej tyranizovania...

Neprestane on, neprestanem ja!

"Pokiaľ bude on búchať, aj ja môžem búchať, nie? Mňa to nebaví, plačem pritom. A nich to baví, aby nás týrali? Pri zástavbe sa toto nesmie robiť... Oni nás doslova týrajú tým vŕtaním a búchaním a prachom," takto vysvetľuje dôchodkyňa Štefánia svoje trieskanie.

Na otázku, či netýra ona ľudí navôkol, odpovedá: "Nemám... Šak polícia tu chodí. 500 policajtov tu bolo, oni prečo neurobia poriadok? Nech on nebúcha, nevŕta, ja si to želám. Nás ohrozujú na živote aj našu chalupu. Nám padne na hlavu!"

Dôchodkyňa skončiť nemieni

79-ročná dôchodkyňa je pevne rozhodnutá pre prerábanie domu svojho suseda s trieskaním neskončiť. Inú možnosť vraj nemá. Búchaním však už pol roka znepríjemňuje život aj ďalším susedom. Ak sa ale skončí s rekonštrukciou, skončí aj ona.

"Nevie zniesť to, že oni si ten dom prerábajú a ona nemôže. Zrejme na to nemá prostriedky a znepríjemňuje život potom všetkým," sťažuje sa ďalšia susedka. "Môžem potvrdiť, že si pán Vrábeľ svoj dom rekonštruuje legálne," hovorí však na prerábanie domu Erika Ságová, hovorkyňa Mestského úradu v Trenčíne.

Zranila majiteľa tyčou

Tak sa zdá, že kým rekonštrukcia neskončí, neskončí ani tyranizovanie susedou. Naposledy chcel z lešenia železnou tyčou zhodiť robotníka. Trafila však do brucha samotného majiteľa. "Ona seba samu uspokojuje tým, že robí ten rachot," komentuje zranený majiteľ.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy