Polojasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rio de Liptov. Exotika pod Tatrami
Zdielať na

Rio de Liptov. Exotika pod Tatrami

Na Liptov a pod Tatry dosiaľ chodili turisti hlavne s lyžami na pleciach a asi nikomu by nenapadlo, že tam raz bude ležať pod palmami a užívať si tropické teplo hoci aj v zime. Dnes je už ale na Liptove možné všetko, aj to, že vyleziete na 5-metrový banánovník, odtrhnete si banán a pod stromom vás motivuje bokmi vrtiaca exotická kubánska kráska.

Namiesto hôr, palmy

Keby ste v tejto oblasti hľadali iba zasnežené hory a maximálne tak jablká na strome, ostali by ste prekvapení. Exotika a tropické počasie konečne dorazili aj do najchladnejšej časti Slovenska a neverili by ste, čo všetko tu nájdete. "Takúto tropickú flóru, nádherné desať metrové palmy a dokonca možnosť opáliť sa aj pod strechou," informovala marketingová manažérka Katarína Šarafínová. 

Exotická atmosféra

Nuž a kým dámy chytali bronz, páni sa potili z niečoho úplne iného ako z tropickej klímy. Horúco im bolo pri pohľade na exotiku, až z ďalekej Kuby. "Táto atmosféra, tieto palmy a exotika mi veľmi pripomínajú moju rodnú Kubu, chýba mi tu jedine moja rodina, ale naozaj nič viac," priznala tanečnica Yusimi Taurinan."Skvelí ľudia, vynikajúca hudba, exotická atmosféra, takže tu bude určite viac ako tridsať stupňov,"  dodal tanečník Pedro Poljak.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy