Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Magio pláž otvorená! Cíťte sa ako na olympiáde...
Zdielať na

Magio pláž otvorená! Cíťte sa ako na olympiáde...

O 27 dní začnú tridsiate letné olympijské hry v Londýne. Vo štvrtok na bratislavskom Tyršovom nábreží otvorili tradičnú Magio pláž, ktorá sa bude niesť v športovom duchu. Stala sa oficiálnou a jedinou fanzónou olympijských hier na Slovensku.

Nielen pasívne športovanie, ale aj aktívne na vás čaká na mestskej pláži. Môžete si zahrať plážový volejbal, futbal, stolný futbal. Pre milovník leňošenia je prichystaný bar či ležadlá na opaľovanie a oddych. "Nie je to ako niekde, s prepáčením, v krčme. Je to vonku, dá sa tu zašportovať. Ja verím, že to bude inšpiráciou aj pre našich návštevníkov," uviedol riaditeľ Slovak Telekom Miroslav Majoroš.

Nedonesú medaily? Budú upratovať

Projekt predstavila posádka legendárneho čierneho londýnskeho taxíka. O tri týždne to všetko začne. Na predošlej olympiáde naši športovci získali 6 medailí, ak ich v tomto roku bude menej, športovci na čele s prezidentom olympijského výboru upracú celú Magio pláž. "Je to veľké, tak zoberiem si pomocníkov, celý olympijsky výbor a budeme upratovať všetci," uviedol František Chmelár, šéf Slovenského olympijského výboru. 

Aktivity pre ľudí

Fanúšikov na pláži čakajú rôzne aktivity, ktoré budú súvisieť práve s očakávanou olympiádou. Medzi ne patrí aj súťaž o vstupenky na olympiádu, konečná zastávka štafety s olympijskou pochodňou či autogramiáda slovenských reprezentantov. Slováci sú známi tým, že vedia vytvoriť perfektnú atmosféru počas športových prenosov, to sa od nich očakáva aj počas blížiacej sa olympiády.

V duchu piatich kruhov ponúkne fanzóna jedinečný športový zážitok, ktorý by sme aj tentokrát mohli zavŕšiť medailami. "Niekedy favoriti úplne vybuchnú, tak ja dúfam. Tak ja dúfam, že naši favoriti, ktorí sú v týchto svojich disciplínach, športoch, pasovaní za favoritov, že im to vyjde," uviedla jedna z najúspešnejších športovkýň na Slovensku, Martina Moravcová.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Facebook Telekom SK

Súvisiace články

Najčítanejšie správy