Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pellegrini o Matovičovi: Tento pán nemá žiadne schopnosti a kompetencie, aby mohol zastávať takúto vysokú funkciu
Zdielať na

Pellegrini o Matovičovi: Tento pán nemá žiadne schopnosti a kompetencie, aby mohol zastávať takúto vysokú funkciu

Prezidentka Čaputová vyjadrila názor, že by mal premiér odovzdať riadenie koronakrízy radšej niekomu inému:

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Premiér Igor Matovič (OĽaNO) sa tvári, že je unavený, a to robí zatiaľ len koronu. Keby robil riadnu premiérsku robotu, to je širší diapazón. Takto reaguje na chovanie Matoviča bývalý predseda vlády a predseda strany Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Pellegrini.

Pre agentúru SITA a portál Webnoviny.sk sa Pellegrini vyjadril, že Matovič je neskúsený a ješitný mikromanažér. To sú, ako dodal, najhoršie vlastnosti pre predsedu vlády. „Pán Matovič sa zasekol v čase a ako bol nepripravený na výkon funkcie v marci, v rovnakej kvalite ho vidím aj teraz v decembri,“ doplnil Pellegrini.

Dodal, že podľa neho Matovič riadi krajinu cez Facebook, rozhádal sa s kadekým a teraz započal veľký súboj s prezidentkou Slovenskej republiky. „Je to nemiestne. Pani prezidentka je posledný maják, ktorá v rámci nášho demokratického zriadenia dbá na naše práva a slobody a ešte ju začne atakovať. To sú chyby za chybami. Tento pán nemá žiadne schopnosti a kompetencie, aby mohol zastávať takúto vysokú funkciu. Jemu sa predsedovanie vlády stalo za trest,“ myslí si expremiér.

Vzťahy medzi premiérom a prezidentkou nie sú ideálne. Po kontaktovaní sa nestretli: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy