Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rozhovor, ktorý nemal nikto počuť. Pellegrini a ministri o nápise kotlebovcov
Zdielať na

Rozhovor, ktorý nemal nikto počuť. Pellegrini a ministri o nápise kotlebovcov

Archívna reportáž
Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Kotlebovcov za to vyhodili z rokovacej sály, no sami sa zabávali na tom istom a delili si písmenká slova VLASTIZRADCA - premiér Peter Pellegrini a koaliční politici žartovali na účet prezidenta, kým nezistili, že ich mikrofóny sú stále zapnuté.

Ako prvý na nahrávku rozhovoru premiéra a ministrov v Národnej rade upozornil portál topky.sk. Potom, ako počas príhovoru prezidenta Andreja Kisku v pléne predseda národnej rady Andrej Danko prerušil rokovanie a vykázal zo sály poslancov Kotlebovej ĽSNS za to, že držali v rukách papiere s písmenami slova VLASTIZRADCA, sa premiér Pellegrini nechal pri mikrofónoch, ktoré zostali zapnuté počuť, ako žartuje o tom, že rozdelí písmená slova medzi nich.

"Len neviem, či nám to vyjde. V, L, A, S, T, I, Z, R, A, D, C, A. A Laššáková bude držať výkričník, na ňu nevyšlo písmeno," počuť premiéra. So smiechom sa k nemu pridáva aj ministerka pôdohospodárstva Matečná. Potom ale zabávajúca sa skupinka dostane varovanie, že mikrofóny sú zapnuté a počuť, o čom sa bavia a preto hneď prestanú.

Pozrite si situáciu v rokovacej sále počas vystúpenia prezidenta so správou o stave republiky:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy