Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pellegrini reaguje na Dankove pozvanie. Do centrály SNS prídem
Zdielať na

Pellegrini reaguje na Dankove pozvanie. Do centrály SNS prídem

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Predseda SNS Andrej Danko dopoludnia zvolal tlačovú konferenciu, aby informoval novinárov aj o tom, že nie je spokojný, keď sa o odchode ministra dozvedá z televízie. Preto sa rozhodol zavolať na pracovné stretnutie premiéra Petra Pellegriniho. Ten jeho pozvanie prijal.

"Pevne verím, že si za stolom v pokojnej atmosfére všetko vysvetlíme, a nič nebude prekážať tomu, aby koalícia pokračovala a plnila si svoje programové vyhlásenie," povedal na margo stretnutia premiér. Andrej Danko chce počuť, či je Peter Pellegrini iný ako Robert Fico. "Ja som Peter Pellegrini, narodený v 1975 roku v Banskej Bystrici a som predsa úplne iná osoba, ako všetkých ďalších 5,5 milióna Slovákov. Áno, ja mám svoje názory, ale ešte raz, pre mňa je prioritou naplniť programové vyhlásenie vlády," povedal Pellegrini. 

"Nemyslím si, že má pán Danko so mnou problém. Pravdepodobne ma potrebuje trochu viac spoznať a viac si vysvetliť názory, pretože môžu niekedy byť dezinterpretované aj niektoré vyjadrenia, ktoré po prečítaní v médiách môžu vyznieť inak, ako boli skutočne myslené," vysvetľuje premiér. Ako ďalej povedal, netreba z toho robiť tragédiu a na stretnutie sa teší. Dodal, že by sa už veľmi rád venoval reálnej robote a nie stále každý deň reagoval na kauzu a konšpirácie. 

Súvisiace články