Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kristína (10) poslala Kiskovi dojímavý list, pozval ju do paláca
Zdielať na

Kristína (10) poslala Kiskovi dojímavý list, pozval ju do paláca

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Prezident Andrej Kiska má následníčku. Je ňou Kristínka z Bratislavy. Žiačka základnej školy napísala prezidentovi list a on ju na oblátku pozval do paláca.

"Kristínka má 10 rokov a raz by chcela byť prezidentkou, za čo sa jej spolužiaci posmievajú. Milá Kristínka, dovoľ, aby som Ťa aj so spolužiakmi pozval do Prezidentského paláca a prijal vás rovnako, ako prijímam prezidentov, premiérov a rôzne známe osobnosti. Teším sa na vás," napísal Andrej Kiska status na sociálnej sieti. 

"Dobrý deň, pán prezident! Volám sa Kristínka, mám 10 rokov a chodím na základnú školu v Bratislave, kde sa mi všetci z triedy smejú, že chcem byť prezidentom Slovenskej republiky. Nikto mi neverí, iba moja mama, ktorú veľmi ľúbim. Moje spolužiačky by chceli byť učiteľky, speváčky a tanečníčky, babka by zo mňa chcela mať lekárku, ale mňa tieto povolania nelákajú. Byť prezidentom, to by bola vec! Stretnúť známe osobnosti, vedieť všetko, čo sa v krajine deje, byť nápomocný ľuďom, ktorí sú zúfalí a Vy ste ich posledná nádej. Som Tvoja obdivovateľka a páči sa mi, ako reprezentuješ našu malú veľkú krajinu doma aj v zahraničí. Prajem Vám šťastné a veselé sviatky plné pokoja, rodinnej pohody a lásky, aby ste mali na rozdávanie aj v budúcom roku.
Vaša Kristínka,“ napísala v liste Kristínke.

Súvisiace články