Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
AMATÉRSKE ZÁBERY: Dom v Golianove zhorel do tla!
Zdielať na

AMATÉRSKE ZÁBERY: Dom v Golianove zhorel do tla!

V nedeľu skoro ráno zachvátil rodinný dom v Golianove obrovský požiar. Zachytávajú ho aj amatérske zábery. Majitelia sú zúfalí, dom totiž kúpili iba nedávno a chystali sa doň nasťahovať. Hasiči zasiahli okamžite, no ich snahy boli zbytočné.

Suseda si všimla plamene, dom sa zmenil na fakľu

Obrovský požiar si všimla susedka, ktorá býva hneď oproti. Oheň sa valil zo strechy, z okien aj dverí. V tom momente už boli na ceste hasiči, ktorí sa snažili s požiarom zápasiť, no márne. Cisterny sa neustále točili po vodu, hasiči z Nitry dokonca zavolali kolegov z novej hasičskej stanice na Selenci. Zásah sťažovali aj mínusové teploty a silný mráz.

"Nasadili sme prúdy z vonkajších strán a začali sme lokalizovať požiar po obvode stavby," informoval veliteľ zásahu Juraj Šinkora. "Keď sme prišli na miesto, horela už strecha a bola prepadnutá."

Majitelia sa nestihli ani nasťahovať...

V dome našťastie zatiaľ nikto nebýva, no majiteľ sem chodieval prikurovať. Požiar preto pravdepodobne vznikol od krbu a dom sa vznietil ako fakľa. Od plameňa od krbu sa zrejme chytil drevený hranol a z montovaného domu tak ostali len obhorené trosky.

47-ročný majiteľ sa na všetko prizeral so slzami v očiach. Dom s rodinou kúpil asi pred mesiacom. Ešte si ho poriadne ani neužili a už prišli o novú strechu nad hlavou.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy