Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Martina nevidela deti rok. Anonym tvrdí, že sú mŕtve
Zdielať na

Martina nevidela deti rok. Anonym tvrdí, že sú mŕtve

Martina Gajdárová z Bratislavy je matka dvoch detí. 6-ročného Maťka a 4-ročnú Dominiku však nevidela vyše roka. Anonym, ktorý dostala do schránky tvrdí, že deti sú už mŕtve...

Martina Gajdárová nevidela svoje deti od 5. januára 2011. Ešte pred rozhodnutím súdu o ich zverení do opatery matky, ich otec zrejme ukryl v zahraničí. So svojim manželom sa rozvádza. "Podľa súčasných informácií sa muž od februára 2011 zdržiava s maloletými deťmi mimo územia Slovenskej republiky," tvrdí hovorkyňa policajného riaditeľstva Petra Hrašková. 

Po deťoch pátra Interpol

Po mužovi polícia pátra  ako po obvinenom z poškodzovania cudzích práv a po deťoch ako po nezvestných pátra Interpol. Po roku, 18. januára 2012 dostala matka do schránky list. "Že deti sú mŕtve," hovorí Martina. Anonym, ktorý bol písaný na počítači zaistila kriminálka.

Slovenská polícia nekoná, tvrdí matka

Polícia po deťoch nevyhlásila mimoriadne pátranie, ani nezačala trestné stíhanie v súvislosti s anonymom. Aj keď deti môžu byť v ohrození života. "Podľa mňa slovenská polícia nekoná," dodala matka.

Matka detí vyzýva všetkých, ktorí majú akékoľvek informácie o jej deťoch, aby sa s ňou skontaktovali cez jej internetovú stránku.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy