Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rodinná dráma: Martine zmizol muž aj s malými deťmi
Zdielať na

Rodinná dráma: Martine zmizol muž aj s malými deťmi

Martinko a Dominika Gajdárovci onedlho oslávia narodeniny a vyzerá to tak, že bez mamy. Tá už pol roka nemá o malých deťoch žiadne správy. Matka nič nevie napriek tomu, že súd rozhodol o zverení detí do jej starostlivosti . Manžel pani Gajdárovej totiž s deťmi ušiel do zahraničia.

Pre problémy v manželstve, ktoré vyvrcholili do rozvodového konania sa pani Martina odsťahovala  z Bratislavy do Žiliny k rodičom. Jej manžel Andrej mal  však po celý čas s deťmi neobmedzené stretnutia. Pre vyhrážky sa neskôr k manželovi opäť vrátila, no ich vzťah sa nezlepšil.

Posledná návšteva detí starých rodičov sa zmenila na výlet do Nemecka a neskôr na dlhodobú zahraničnú cestu nevedno kam. Druhého januára ich Martina videla naposledy a posledný telefonát so synom  jej manžel prerušil. "Pýtal si adresu na otca, ale ten mu vypol telefón. Stihol povedať, že chce aby maminka prišla za ním," hovorí pani Gajdárová.

Paradoxne práve ona dala na súd žiadosť o predbežné opatrenie, aby nemohol manžel vycestovať s deťmi do zahraničia predtým ako sa tak skutočne stalo. Súd však žiadosť zamietol. Neskôr súd vydal rozhodnutie o zverení detí do opatery matky, no to už nebolo koho opatrovať.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy