Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
V Trenčianskej nemocnici zmizli zlaté zuby
Zdielať na

V Trenčianskej nemocnici zmizli zlaté zuby

Keď istého 69-ročného muža mala po smrti odviesť z nemocnice pohrebná služba, oznámili jeho manželke, že mužovi chýbajú zlaté zuby. Okamžite preto začali po nich pátrať. Iba pred časom pritom naši reportéri pomohli odhaliť páchateľa, ktorý kradol zuby mŕtvym a potom ich predával v záložni.

Z úst nebožtíka zmizli zlaté zuby

Pokojné vody v Trenčianskej nemocnici rozvírila správa, ktorú dostala vdova po nebožtíkovi Dušanovi. Toho previezla v zlom stave z výkonu trestu sanitka, v nemocnici napokon skonal. A práve odtiaľto vdove volali, že jeho zlaté zuby chýbajú, či ho teda môžu aj tak naložiť do pohrebného auta a odviesť do bratislavského Krematória.

"Hovorím im, že tak teda s pravdou von!" Nahnevala sa vdova. V papieroch dovezených s nebožtíkom sa totiž žiadne cennosti neuvádzali. 15 gramov zlata vyformovaného ako mostík zo žltého kovu však napokon nikto neukradol. Akurát sa nikto rodine neunúval čokoľvek oznamovať.

História sa (ne)opakuje?

Po zuboch dokonca začala pátrať aj nemocnica. Nebolo to tak dávno, čo bratislavská polícia pátrala po zlatých zuboch 81-ročnej starenky, ktoré jej priamo z úst po smrti neznámy páchateľ vytrhol a pokúsil sa ich predať v záložni. Tento prípad stále nie je uzavretý.

"Zistili sme, že mu zub ostal vo väznici a odtiaľ ich prevezú do vojenskej nemocnice a tam si ich rodina môže prevziať," informovala Terézia Drobná, námestníčka Fakultnej nemocnice v Trenčíne. Rodina chce muža pochovať už o pár dní. Tento týždeň sa rodine vrátia aj jeho zlaté zuby...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy