Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obvinili muža (38), ktorý sa ulakomil na zlaté zuby mŕtvej starenky
Zdielať na

Obvinili muža (38), ktorý sa ulakomil na zlaté zuby mŕtvej starenky

Joj-ka poskytla polícii informácie, ktoré pomohli k obvineniu 38-ročného muža. Telo nebohej babičky zneuctil tak že, jej otvoril ústa a vybral šesť zubov. Žena zomrela po ťažkej chorobe v ružinovskej nemocnici v Bratislave. Zuby zmizli pri prevoze na patológiu.

Televízii JOJ sa ozval muž, ktorý tvrdil, že vie, kto ukradol mŕtvej dôchodkyni jej zlaté zuby. Tieto kľúčové informácie sme poskytli polícii, ktorej sa aj vďaka nám podarilo muža obviniť. Krádež sa mala stať počas prevozu z nemocnice na patológiu. Šofér pohrebnej služby si údajne takýmto spôsobom dlhodobo privirába a zlato, šperky, retiazky predáva v záložni. Prezradil nám aj jej názov.

Na 38-ročného muža z okresu Dunajská Streda už poverený policajt vzniesol obvinenie za prečin hanobenia mŕtveho. Násilím vybral žene z úst šesť zubov. Korunka a dva z nich boli zo zlata. Rozhodol sa, že ich speňaží v záložni.

Nakoniec však spanikáril a zahodil ich. Pritom však odhodil aj skrutkovač, s ktorým zuby odňal. Obvinený Štefan H. je už v cele policajného zaistenia. Po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Ešte pred obvinením sa nám podarilo so Štefanom H. skontaktovať. Vypočujte si, čo všetko nám k prípadu ukradnuných zubov prezradil!

Policajné auto_ilustračné foto_nové

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy