Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krvavá zrážka s vlakom. Podľa majiteľov kone ukradli
Zdielať na

Krvavá zrážka s vlakom. Podľa majiteľov kone ukradli

Železničné koľajisko pri obci Pusté Čemerné v okrese Michalovce sa v stredu pred svitaním premenilo na krvavý bitúnok. Osobný vlak tam totiž v plnej rýchlosti narazil do piatich koní. Zvieratá sa zachrániť nepodarilo, všetky na mieste zahynuli. Ľudia, ktorí sa o kone starali majú hlavy v smútku. Navyše na základe viacerých indícií sú presvedčení, že kone prišli o život kvôli zlodejom.

Podľa majiteľa nie je možné, aby kone z areálu odišli samé. Ten je ohradený bezpečnostnými páskami, v ktorých je elektrina a tieto pásky by ani nedokázali preskočiť.

Areál zrejme opustili s pomocou človeka - zlodeja. Zlodeji chceli kone zrejme priviesť na miesto, kde mali zaparkované auto. Avšak cez železničné koľaje už neprešli. Komunita ľudí, ktorí sa o tieto kone starala bude musieť ešte deväť rokov splácať úver, za ktorý si kone nakúpili.

Kobyly odhodilo mimo trate

Na koľajniciach sa zrazu objavili siluety koní, nasledovalo trúbenie a brzdenie v stokilometrovej rýchlosti. Zrážke sa však, žiaľ, vyhnúť nedalo. Následky boli katastrofálne, všade plno krvi. Rušeň doslova odstrelil z trate 4 kobyly a piatu tlačil pod svojimi prednými kolesami. Kobyly však nemali na koľajniciach čo robiť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy