Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Bitka pred súdom! Letel aj statív kameramana
Zdielať na

VIDEO: Bitka pred súdom! Letel aj statív kameramana

Keď vám zavraždia člena rodiny, možno sa budete chcieť pomstiť. Aj takéto motívy sa stali príčinou hádky priamo pred budovou súdu. Odnieslo si to policajné auto aj televízna technika.

Bitka pre smrteľný výstrel

Pred súdom v americkom Detroite sa stretli dve skupiny ľudí - rodina muža, ktorý strieľal, a rodina ženy, ktorú páchateľ zastrelil. A to, čo zvyčajne vidíte vo filmoch, sa stalo skutočnosťou a takmer sa skončilo tragicky. Vášne zašli tak ďaleko, že lietalo aj vybavenie kameramana a rozbité bolo aj policajné auto. Tyč zo statívu zase použila mladá žena ako útočnú zbraň...

Príčinou roztržky bol 35-ročný Jacob Wells. Pri ozbrojenej lúpeži zastrelil len 21-ročnú Claudiu Bens. Výstrel do hlavy mu zaistil miestenku do väzenia na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia.

Zaúradovali vášne aj chladné hlavy

"Vychádzali sme von, nevšímajúc si tých ľudí," hovorila otrasená matka Claudie o mladej žene útočníčke pred súdom. "Ona začala kričať, že zavolá svojich ľudí. Vôbec netuším, čo hovorila. Sú to maniaci. A on dostane, čo si zaslúži."

Roztržku ukončili chladné hlavy na oboch stranách. Rozvášnených ľudí držali v dostatočnej vzdialenosti od seba. Polícia síce zasahovať nemusel, no pre rozbité policajné auto bude musieť mladá útočníčka navštíviť policajnú stanicu.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy