Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Linda (†16) našla na Facebooku svojho vraha!
Zdielať na

Linda (†16) našla na Facebooku svojho vraha!

Tak, ako mnohé iné mladé dievčatá, aj Linda (†16) dúfala, že našla na Facebooku svoju novú lásku. Železo kula zahorúca a už štyri hodiny po prvom kontakte cez chat sa so svojím novým objavom osobne stretla. To sa jej stalo osudným!

Študenti Linda H. (†16) a Jerry J. (21) sa zoznámili na sociálnej sieti Facebook 8. apríla minulého roka. Od ich prvého kontaktu potom šlo všetko smerom k veľkej tragédii priam bleskovo. Prvýkrát spolu chatovali o 14:30, o 18:30 sa už spolu stretli, o 21:15 si užili prvý spoločný sex a o 21:39 bola Linda mŕtva!

Túto stredu predviedli Jerryho s putami na rukách aj nohách pred nemecký súd. Správal sa veľmi pokorne, plakal a opakoval, že svoj čin ľutuje. "Položila mi ruku na nohu... Potom sme mali sex," vravel vzlykajúci Jerry.

Najprv ho vraj napadlo dievča, kladivom a nožom

"Potom Linda obžalovaného požiadala, aby ju odviezol k jej kamarátovi, ale on to odmietol a Linda sa rozhnevala," opisovala osudné udalosti žalobkyňa. Dievča vraj potom schmatlo zo stola kladivo a nôž a vrhlo sa na Jerryho. Následný súboj sa skončil smrťou Lindy. Jerry jej podľa súdneho lekára zasadil 13 bodných rán. "Úplne som nad sebou stratil kontrolu a zrak sa mi zatiahol na červeno," povedal na súde Jerry.

Mŕtve telo svojej známosti facebookovej známosti potom uložil do kufra svojho auta a zakopal ho v lese. Až za niekoľko dní ho výčitky svedomia dohnali na políciu, kde sa priznal. Za zabitie mu hrozí až 15 rokov väzenia.

Aj Slovensko má tragický prípad lásky z Facebooku

Aj Slovensko má prípad lásky z Facebooku, ktorá sa skončila smrťou mladej ženy. 19-ročný Martin z Dolných Vesteníc predminulý rok v lete brutálne zavraždil svoju 23-ročnú priateľku Moniku z Bánoviec nad Bebravou po tom, ako mu oznámila, že spolu čakajú dieťa.

V osudný večer odviezol mladý vrah Moniku na Jankov vŕšok. Tam mu prezradila, že s ním čaká dieťa. Martin spanikáril a dievča začal škrtiť. Keď zistil, že ju zabil, naložil ju do kufra auta a odviezol preč. Na lúke potom vykopal hrob a Moniku zahrabal. Potom odišiel domov.

Mŕtve dievča našli o niekoľko dní neskôr. Vrah sa k činu priznal a s prokurátorom sa dohodol o vine a treste. Trenčiansky súd dohodu potvrdil a mladíka poslal na 16 rokov za mreže.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy